Werken aan een vitaal en gezond lichaam vraagt om:

 • De juiste mindset: waar doe je het voor?
 • Echt eten: dat wat je lichaam nodig heeft en kent, ook uit je eigen cultuur.
 • Oude patronen doorbreken: zodat je telkens weer de juiste balans weet te vinden, fysiek èn mentaal.

Als je je nu afvraagt: Ja, maar hoe dan? Wees gerust, je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent uniek als mens. Daarom zet ik jou centraal en krijg je persoonlijk advies op maat.

Kies je voor een begeleidingstraject van The Health Collab dan:

 • geef ik je advies over voeding die je lichaam nodig heeft, voeding die puur en vers is uit de natuur.
 • leer ik je hoe je voeding uit je eigen cultuur kan toepassen om je gezondheid te verbeteren.
 • maken we een helder en realistisch plan om jouw doel te bereiken.

Telefonische kennismaking

Ik vind het altijd fijn om in zo’n 15 à 20 minuten telefonisch kennis te maken. Zo weten we allebei of er een klik is en kan ik je meteen vertellen of je bij mij aan het juiste adres bent. Ons kennismakingsgesprek is gratis en natuurlijk helemaal vrijblijvend.

Intake

Voel jij een ‘JA’ dan stuur ik je een lijst met een heleboel vragen. Die vragenlijst wil ik voorafgaand aan onze intake graag ingevuld retour. Ik wil onder andere graag van je weten:

 • wat je van mij verwacht
 • hoe je voeding en manier van leven is,
 • of je stress-gerelateerde klachten hebt,
 • iets over je familiegeschiedenis
 • en nog veel meer…

Dat lijkt enorm veel, maar daar ga ik tijdens de intake dieper op in. Ik doe dat om de oorzaak van je klachten te vinden en van daaruit te werken.

Voeding en leefstijl-analyse

Na de intake maak ik een uitgebreide analyse die mij de informatie geeft om je gericht te kunnen begeleiden. Ik kijk naar jou als geheel en maak een analyse van je eetwijze en manier van leven, wie je bent en hoe je je voelt. Duurzame gedragsverandering bereik je door naar de oorzaak te kijken. Ik houd je liefdevol een spiegel voor, zodat je stappen kan maken die goed zijn voor jou.

Aan de slag

Na de intake hebben we het eerste consultgesprek. Daarin maken we een realistisch plan van aanpak met haalbare doelen waar je thuis mee aan de slag gaat. We plannen ook meteen een vervolggesprek in.

Vervolgconsulten

Deze zijn bedoeld om van jou te weten wat er goed gaat en hoe ik je nog beter kan helpen de baas van je eigen lijf te zijn.
Het laatste consult staat in het teken van het evalueren van de behaalde resultaten. Jij hebt tegen die tijd kennis en inzicht zodat je voortaan zelf verantwoorde keuzes kan maken.

Ik ben lid van het BGN. Via je aanvullende zorgverzekering kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van mijn dienstverlening. Check hier of dit mogelijk is.


Waarvoor kun je bij mij terecht

Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, pijnlijke menstruaties, darmproblemen of depressie wordt de meerwaarde van een goed voedingspatroon vaak onderbelicht of zelfs over het hoofd gezien.

Wat je eet, werkt door op alle niveaus; fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Als het structureel misgaat bij de vertering dan kun je de klok erop gelijk zetten dat het op andere plekken in je lichaam ook misgaat. En dat beperkt zich niet alleen tot wat je eet.

Gevoelens als boosheid, verdriet, angst of bezorgdheid die je niet of onvoldoende uit of verwerkt kunnen voor overbelaste organen zorgen en op termijn ziektes doen ontstaan. Door opvoeding, cultuur of bepaalde omstandigheden in het leven kan het zijn dat je emoties niet of niet volledig hebt kunnen verwerken.

Als natuurvoedingsdeskundige, mental coach en hormoontrainer, heb ik aandacht voor al deze gebieden wanneer het gaat om gezondheid. Anders eten en meer bewegen is natuurlijk belangrijk. Maar je genen, je omgeving, en hoe je omgaat met stress hebben ook een grote invloed. Mijn focus op hormonale disbalans zorgt ervoor dat ik de juiste informatie krijg om met jou aan de oorzaak te werken in plaats van aan de symptomen.

Een volwaardig hormoon-proof voedingspatroon kan jouw gezondheid en hoe je je voelt aanzienlijk verbeteren, ondersteuning bieden en je klachten verminderen. Na het traject bezit jij inzichten over je gedrag, en kennis over voeding die bijdraagt aan je gezondheid.

Een volwaardig voedingspatroon kan jouw gezondheid en welbevinden aanzienlijk verbeteren, ondersteuning bieden en je klachten verminderen. Na het traject bezit jij inzichten en kennis over de voeding die bijdraagt aan je gezondheid.

Intake van 90 min. + 2 vervolgconsulten van 60 min.

Vervolgens kunnen er consulten worden ingepland naar behoefte.


Ben je er klaar voor om de stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon?

Dat kan voor vraagtekens zorgen. Wat moet ik eten om gezond te blijven? Zijn de producten die ik gebruik wel verantwoordt? Wat kan er beter of anders?

Je kunt het hele internet afstruinen op zoek naar wat het beste werkt. Maar ik kan tijdens een voedings-consult een scan maken van je huidig voedingspatroon en je daarover een helder advies uitbrengen. We kijken naar de producten die je gebruikt en ook de bereidingswijze. Daarbij focussen we op voeding uit je eigen cultuur en keuken. Een samenvatting van de adviezen ontvang je na het consult zodat je die altijd na kunt lezen.

Zo coach ik jou hoe jij je gezondheid zelf op peil kunt houden.

Voedingsadvies van 90 min.

Vervolgens kunnen we consulten inplannen naar behoefte.Misschien heb je diëten al een keer geprobeerd maar vloog het gewicht er daarna weer 2 keer zo snel aan?

Of zijn de kilo’s er in de afgelopen jaren gewoon aan blijven hangen?

Ben jij het helemaal zat en wil je actief aan de slag met een gezond lichaam en bijbehorend gewicht?

Bij The Health Collab hebben we het niet over afvallen met maaltijdvervangers. We leggen de focus op lekker en verantwoord eten. Ook kijken we samen naar je gedrag rondom voeding.

Behoeften zoals troost, geborgenheid, warmte, veiligheid, gezien of gehoord willen worden, hebben we allemaal. We hebben alleen niet altijd geleerd om hier bij stil te staan en ze kenbaar te maken. Zonder het door te hebben en getriggerd door een emotie storten we ons dan op een surrogaat om daar invulling aan te geven. Eten of juist niet eten kan een surrogaat zijn voor dat wat je mist. Als je hier vaker last van hebt, steeds weer opnieuw een poging doet om gezonder te gaan eten of af te vallen, dan is het verstandig om naar binnen te gaan en verder te kijken.

Om succesvol af te vallen is het van belang dat jouw lichaam voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Voeding die je kent en die het lichaam niet vult maar echt voedt, zorgt ervoor dat je overtollig gewicht verliest, meer energie krijgt en beter in je vel zit. Als je begrijpt waar jouw eetgedrag vandaan komt en welke functie het voor je heeft, kun je invulling gaan geven aan wat je echt nodig hebt.

 • Een kort traject duurt 3 tot 4 maanden (Intake van 90 min.+ 5 consulten van 45 min.)
 • Een intensief traject duurt circa 6 maanden (Intake van 90 min. + 7 consulten van 45 min.) 


Eenmalig voedingsadvies

Prijs: €99,00
Duur: 90 min.

Het meest gekozen

Kort traject

(Intake van 90 min.+ 5 consulten van 45 min.)
Prijs: €340,00
Duur: 3 tot 4 maanden

Regulier

(+ 2 vervolgconsulten van 60 min.)
Prijs: €210,00
Duur: Intake van 90 min. + 2 consulten

Intensief traject

(Intake van 90 min. + 7 consulten van 45 min.)
Prijs: €440,00
Duur: 6 maanden