Stefanie

“Bianca heeft een aanstekelijke en fijne vibe en tijdens het traject dat ze mij begeleidde met mijn vraagstuk was deze altijd aanwezig. Ze is een goede luisteraar, ze pikt dingen tussen de gespreksregels door op en legt deze liefdevol bij je neer als een spiegel. Haar aanpak is zonder druk en moeten en dat werkt! Ik heb genoten van de holistische en motiverende aanpak en hoe ze met verrassende insteek en tips van bepaalde voedingsstoffen kwam. Ze heeft me veel concrete tips en handvaten gegeven en ik voel nu veel beter wat mijn lichaam nodig heeft. Mijn hormonale disbalans tempert/stabiliseert meer en meer, mijn suikerbehoefte is verdwenen en ik voel me energieker. Mijn grote kers op de taart is dat ik na 17 jaar heftige hooikoorts mijn tabletten en neusspray als vanzelf liet staan en ik tot mijn grootste verbazing weinig tot geen last meer heb van niezen en jeukogen! En ik heb echt heel wat verschillende pogingen gedaan om er vanaf te komen. Wow!”

Ruth

Ik ben al een aantal jaren bezig mijn gezondheid op de rit te krijgen. Geen dieten, maar wel door steeds bepaalde voedingsmiddelen weg te laten of te minderen (suiker, koolhydraten, lactose) en dmv sporten. Uiteraard alles om de overtollige kilos kwijt te raken, maar ook in de hoop minder last te hebben van m’n darmen. Want dit laatste heb ik al van kinds af aan. Inmiddels had ik ook last van ontstekingen in mijn lijf en iets wat leek op de overgang. In 2020 heb ik besloten me alleen te focussen op mijn darmen. Zo ben ik in september bij The Health Collab terecht gekomen. Onder begeleiding van Bianca ben ik tot inzichten gekomen die ik voor de rest van mijn leven kan toepassen. Inzichten die mijn mindset hebben veranderd. De belangrijkste is dat ik behalve lactose intolerant ben ook een gluten intolerantie heb. Ik was verslaafd aan verschillende soorten volkoren crackers, want ja.. minder koolhydraten toch? Meine gute wat was het een verademing voor mijn darmstelsel toen ik stopte met se crackers en overstapte op plantaardige melkproducten. Van 2-3 keer per week ging ik elke dag en soms wel 2 keer per dag af…halleluja. Na vier maanden coaching, een uitgebreid EMB bloedonderzoek en een Gluten free inspiratie sessie via ZOOM mag ik alleen verder. Ik heb er vertrouwen in en denk nog elke dag…halleluja. Bianca haar coaching is ontspannen, ze houdt je een spiegel voor en weet dit met een goede dosis humor te combineren. Wanneer je klaar bent om de switch te maken, kan ik The Health Collab van harte aanbevelen

Marriette

Jij hebt me op weg geholpen om gezonder te leven, gezonder te eten en liefdevoller met mezelf en eten om te gaan. Het is een compleet pakket geweest wat jij me hebt aangeraden, en met veel plezier ben ik nu met mezelf aan de slag. Ook heb je me bewust gemaakt dat ik een ander eet, drink, en leefpatroon kan aannemen en wat voor positief effect dat op mijn lichaam en mijn welzijn heeft. Ik ben zeer dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens jou alle goeds en succes toe met alles wat je verder op dit gebied zult ondernemen.

Ilidia

“Een helpende hand vanuit liefde, passie en een bron aan kennis!”

Ik zag Bianca via Instagram en voordat ik het wist hadden wij een telefonisch gesprek, ‘wat klinkt ze zorgzaam, open en warm’ dacht ik. Ik voelde me veilig en kon daardoor openkaart spelen wat betreft mijn lichamelijke kwalen. Door Bianca voelde ik me aan de telefoon gehoord en begrepen en ik kon horen dat ze veel kennis en passie met zich meedraagt. Na het telefoon gesprek had ik enorm veel zin in het traject wat wij samen aan gaan. Een afspraak met Bianca voelde net als een trip naar Disney land Parijs als 4-jarig kind voor mijn mind, body en soul, wat een feest!

Ik heb veel inzichten morgen krijgen dankzij Bianca en gun dit eenieder!

  • Ik heb bewustzijn gekregen over mijn voedingspatroon. Zowel de Do’s als de Don’ts, maar vooral de waarom. Doordat ik weet wat wel of niet goed voor me is en de waarom erachter, is het voor mij makkelijker om deze kennis te implementeren in mijn lifestyle.
  • Dat mijn emotionele, energetische en lichamelijke gesteldheid volledig met elkaar verbonden zijn en dat voeding hier een rol inspeelt.
  • Bij elke sessie had ik zeker wel een lach, een openhartig moment en een nieuwe inzicht gekregen!
  • Ik voelde me ten alle tijden gehoord!
  • Ik kon af en toe een WhatsApje sturen met een snelle vraag of advies
  • Kreeg af en toe een bericht van Bianca om te vragen hoe het gaat.
  • Ze staat open voor feedback en onderneemt meteen actie hierin
  • Heb recepten gekregen die passen bij mijn lifestyle of die mij een hoognodige inspiratieboost geven

Bloei in de wijk Venserpolder

“Wij van Bloei in de wijk Venserpolder(Bloei & Groei) en ook de deelnemers aan de workshops zijn ontzettend tevreden over de op maat gemaakte workshops van The Health Collab. Deze workshops zijn speciaal voor Bloei in de wijk Venserpolder samengesteld. Kwalitatief inhoudelijk van hoge kwaliteit en zorgvuldig samengesteld, zodat het ook aansluit bij de (leer)behoeften van de deelnemers. “